Carwax Kozzy – Oto Yıkama ve Oto Kuaför

BOYASIZ GÖÇÜK GİDERME Nedir?

Boyasız Göçük Giderme, araçların dış yüzeylerindeki küçük çizikler, çarpma izleri veya darbe sonucu oluşan göçükleri gidermek için kullanılan bir otomobil onarım tekniği olup, bir aracın gövdesini çok kısa bir zamanda, orijinal durumuna getiren, aynı zamanda çevre dostu bir onarım yöntemidir. Bu uygulama, araçlardaki göçükleri, derin olmayan çizikleri ve dolu hasarlarını gidermek için uygulanabilir. Aracın estetik görünümünü yeniden kazandırır.

Boyasız göçük giderme, daha hızlı ve maliyet açısından daha uygun bir otomobil onarım seçeneğidir, çünkü orijinal boya korunur ve boyama işlemi gerektirmez. Bu yöntem, araç boyası aşırı bir zarar görmediği, çatlamadığı sürece mükemmel bir onarım yöntemidir. Fakat, bu işlem yalnızca belirli türde göçükler için uygundur. Büyük, karmaşık veya boyaya zarar vermiş göçükler için diğer onarım yöntemleri gerekebilir. Bu sebepten, profesyonel bir otomobil onarım uzmanına danışıp fikir almak her zaman en iyisi olacaktır.

Carwax Kozzy’de öncelikle aracınızın hasar durumu incelenerek, boyasız göçük onarımı uygulaması için uygun olup olmadığı belirlenir. Göçüğün olduğu alanı erişilebilir hale getirmek gerekebilir. Bazen bu, aracın iç panellerinin çıkarılmasını veya diğer erişim noktalarının açılmasını gerektirebilir.

Göçük giderme işlemi gerçekleştirilirken, uzmanlarımız, göçüğü kendi bakış açısından daha net görebilmek için özel bir ışık panosu kullanmaktadır. Boyasız göçük giderme profesyonelleri, özel aletler ve teknikler kullanarak göçüğü yavaşça, kontrollü bir biçimde düzeltmeye başlarlar. Bu işlem, göçüğün altından basınç uygulama suretiyle dikkatlice göçüğü yavaşça çıkartarak gerçekleştirilir. Böylelikle, araç hem değer kaybına uğramadan, hem de daha az maliyetle orijinal haline getirilir.

Göçüğün tamamen düzeltildiğinden ve aracın estetik görünümünü yeniden kazandığından emin olmak için son kontroller yapılır. Uygulama, göçüğün ciddiyetine bağlı olarak aynı gün içinde tamamlanabilmektedir.

Boyasız göçük onarımı, geleneksel göçük onarımına göre oldukça ekonomiktir. Boyasız göçük giderme, araç sahibinin yeni panel veya yedek boya satın almasını gerektirmez. Bu faktörler onu geleneksel onarımlara kıyasla çok daha az maliyetli bir seçenek haline getiriyor.

Standart boyasız göçük onarımları zaman tasarrufu da sağlar. Çoğu durumda aynı gün tamamlanabilir. Ancak uygulama süreleri, boyut, araçtaki konum ve göçük, eziklerin miktarı gibi hasarın ciddiyetine bağlı olarak değişebilmektedir. Dolu hasarının aracın yüzey alanındaki tüm hasarını tamamen ortadan kaldırmak birkaç gün sürebilir.

Boyasız göçük gidermede, renk uyumu endişesi yaşanmamaktadır. Uygulamada, boyama gerekmediği için hatalı renk eşleşmesi riskiyle karşı karşıya kalmazsınız. Araç değeri korunur. Orijinal boyası bozulmamış olan arabalar, satış zamanı geldiğinde genellikle daha değerli olur.

Carwax Kozzy olarak güvenilir, profesyonel onarımlar sağlıyoruz. %100 müşteri memnuniyetini önemsiyoruz. Aracınızın boyasız göçük gidermeye ihtiyacı olduğunu düşünüyorsanız, araç yüzeyinde bazı göçükler varsa en kısa sürede bizden randevu alarak aracınızı orijinal haline geri getirebilirsiniz. Profesyonel, Hatasız Bir Hizmet Anlayışı İçin Şimdi Bizi Arayın

0506 114 25 14

20 yılı aşkın sektör tecrübesiyle Kozzy Avm’de Carwax Kozzy olarak hizmet vermekten onur duyarız.

İletişim

Kozyatağı Mh Buket SK No:14 Kozzy AVM Otoparkı, Istanbul, Türkiye

 

0 216 658 02 21

 Copyrights 2023 Wendijital